Skogen mellan oss

2

Skogen mellan oss

Barnens Skogstorg

På Barnens Skogstorg diskuterar barnen genom ett performance, om frågor som rör konst, skog, landsbygd och barns rättigheter.

I Barnens skogstorg är det barnen, som genom konsten och gestaltandet, diskuterar konst, skog och rättigheter. Barnens skogstorg baseras på den tidigare workshopserien BKK (Pinnverket) och avslutats i ett performance den 22/8 kl 13.00 – 15.00

 

Välkomna att besöka! Ta gärna med picknick som vi äter tillsammans efteråt.

 

 

Till de medverkande barnen:

 

Under två dagar har vi workshops, där lördagens aktiviteter fortsätter in i söndagen genom en övernattning i tält, invid eldplatsen vid dammen i Nordansjö. Övernattningen är frivillig!

 

Vi fortsätter med konst, teater, rörelse och film, med fokus på ett publikt performance på söndagen. Man behöver inte varit med på föregående workshops för att delta!

 

Det hela avslutas med en picknick med vidare diskussioner. Vi pratar konst, skog, samtid och framtid!

 

Alla som övernattar har med sig egen förtäring, (kvällsmat lördag, något att grilla eller äta vid lägerelden, frukost och lunch till söndagen, och picknick till avslutningen. Kylskåp och toalett finns inne i Nok-stugan.) Ta även med eget tält, liggunderlag, sovsäck, annan nödvändig utrustning och någon vuxen om det behövs.

 

Tänk på att anmäla er om ni vill övernatta så vi vet hur många som kommer:

 

Länk till anmälan: Anmälan

 

Vi träffas kl 16.00  lördagen den 21/8 och avslutar efter picknicken på söndag eftermiddag!  

 

Vid frågor, maila: jenny.berntsson@konstframjandet.se

 

Med konstnär Jenny Berntsson, skådespelare Klas Olsson, kulturproducent Wichanan Mimu Glunrawd, dansare och terapeut Malin Anclair, producent och filmare Erika Hallström och filmare Love Ojiens.

 

Varmt välkomna! 

Dokumentation


I samarbete med Norbergs orienteringsklubb, Norbergs Cykelklubb, ABF, Norbergs Kommun, Rf Sisu #idrotthjärtakultur, Hyresgästföreningen, Sparbankstiftelsen Nya, Region Västmanland